1. Homepage
  2. chevronBandenmerken
  3. chevronNexen
  4. chevronCP 661
CP 661
Nexen

Autoband Nexen CP 661

Zomer
n/a
rezulteoSCORE
n/a
rezulteoSCORE
Budget
  • Zomer budgetband voor compacte, toer- en stadsauto’s.
  • Bescherming tegen aquaplaning.
  • Verhoogde stabiliteit
Lees meer

Kies een bandenmaat

Omschrijving

De Nexen CP661 zomerband voor compacte, toer- of stadsauto's, is een budgetband met verbeterd rijgedrag op natte en droge wegen.

Rijgedrag. Beperkt risico op aquaplaning dankzij een snelle afvoer van het water via de vier kringgroeven. Verhoogde grip in bochten dankzij de blokken op het middendeel. Rijgedrag gestabiliseerd door de middenrib die tevens ontworpen werd om de stijfheid van het profiel te verhogen.

Comfort. Verminderd rolgeluid dankzij de blokindeling.

Eigenschappen

merk
Nexen
model
CP 661
gehomologeerd
N/A
soort auto
Auto
Rijstijl
Besparing
Seizoen
Zomer
Gespijkerd
nee
Spijkerbaar
nee
3PMSF
nee
Runflat
nee
Ecotyre
nee
Asymmetrisch
nee
Directioneel
nee
Velgbeschermer
nee
Seal
nee

Wat is de rezulteo score?

Alle basisprestaties zijn gegroepeerd rond 3 criteria: Besparing, Comfort en Veiligheid. Er kan dus een algehele waardering gegeven worden aan een band door te kijken naar de drie eerder berekende afzonderlijke scores en de twee winterscores als het om winterbestendige producten gaat. Deze afweging wordt berekend op basis van de categorie bandenmaat: zuinig, high performance, of sport.

Meer info

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze algemene voorwaarden.