1. Homepage
  2. chevronZoeken op auto
  3. chevronJEEP
  4. chevronWrangler
  5. chevronWrangler JK Sahara
  6. chevronbanden-auto JEEP Wrangler JK Sahara 3.8 V6 200
car maker logo

0 banden voor je JEEP Wrangler JK Sahara 3.8 V6 200

edit icon
Bandenspanning
Filters
De juiste bandenspanning voor mijn auto
edit icon

Deze band heeft een hoger draagvermogen en/of een hogere snelheidsindex dan die door de autofabrikant worden aanbevolen, maar hij is volledig compatibel met je auto.

De producten in de onderstaande lijst komen overeen met de goedgekeurde bandenmaten voor je auto. Je kunt nu een keuze maken op gewenste bandenmaat.

edit icon

De voorgestelde producten worden gesorteerd op basis van hun rezulteoscore en komen het best overeen met je zoekopdracht. Dealers hebben commerciële afspraken met rezulteo, maar dit heeft geen invloed op de volgorde van de aanbiedingen (met uitzondering van de gesponsorde positie). De werkelijke prijs is altijd de prijs is die op het moment van aankoop op de dealer website staat vermeld. Voor meer informatie, zie de algemene voorwaarden .

... Lees meer
  • Helaas kunnen we geen band vinden voor deze zoekopdracht. Gelieve je aanvraag te wijzigen.

JEEP Wrangler JK Sahara 3.8 V6 200

Aanbevolen bandenspanning voor je auto
BandenmaatBandenspanning voorBandenspanning achterBandenspanning voor bij volle bepakkingBandenspanning achter bij volle bepakking
255/70 R18 111S2.4 bar2.4 bar--
255/70 R18 112S2.4 bar2.4 bar--

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden