1. Homepage
  2. chevronZoeken op auto
  3. chevronBENTLEY
  4. chevronContinental
  5. chevronContinental GT Cabrio
  6. chevronbanden-auto BENTLEY Continental GT Cabrio 6.0 W12 635
car maker logo

13 banden voor je BENTLEY Continental GT Cabrio 6.0 W12 635

edit icon
Bandenspanning
Filters
Op seizoen
Op type
Op bandenfabrikant
Op verkoper
Op markering
Op prijs
-
Op optie
De juiste bandenspanning voor mijn auto
edit icon

Deze band heeft een hoger draagvermogen en/of een hogere snelheidsindex dan die door de autofabrikant worden aanbevolen, maar hij is volledig compatibel met je auto.

De producten in de onderstaande lijst komen overeen met de goedgekeurde bandenmaten voor je auto. Je kunt nu een keuze maken op gewenste bandenmaat.

edit icon

De voorgestelde producten worden gesorteerd op basis van hun rezulteoscore en komen het best overeen met je zoekopdracht. Dealers hebben commerciële afspraken met rezulteo, maar dit heeft geen invloed op de volgorde van de aanbiedingen (met uitzondering van de gesponsorde positie). De werkelijke prijs is altijd de prijs is die op het moment van aankoop op de dealer website staat vermeld. Voor meer informatie, zie de algemene voorwaarden .

... Lees meer

BENTLEY Continental GT Cabrio 6.0 W12 635

Aanbevolen bandenspanning voor je auto
BandenmaatBandenspanning voorBandenspanning achterBandenspanning voor bij volle bepakkingBandenspanning achter bij volle bepakking
265/40 ZR21 105(Y)-Voor----
305/35 R21 109Y-Achter----
275/35 ZR22 104(Y)-Voor----
315/30 ZR22 107(Y)-Achter----

Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies zodat we de inhoud en adviezen kunnen aanpassen aan jouw interesses en bezoekerstatistieken kunnen verzamelen. Voor meer informatie, raadpleeg onze Algemene voorwaarden